Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой би ли споделил мнение за 16V 1.7 литровия боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой би ли споделил мнение за 16V 1.7 литровия боксер

благодаря предваритлено

Ами не върви никак лошо с 1000-килограмовото купе на 33
    Страшен звяр с меко казано неповторим звук
    Иначе едва ли може да спечели титлата "Най-икономичен двигател на света" или "Най-надеждната машина в историята", но удоволствието си заслужава, поне според мен
    Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

Идеален вариант да си счупиш главата,ако не внимаваш.Първо трябва да се научиш да караш тоя звяр,а после да го пришпорваш.Капризен и нервен,точно като красива любовница.Никога не знаеш,какъв номер ще ти направи,но удоволствието е сигурно
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Те те това е мойта тема, днеска много се разписах.
        Глей са харчи 15 до 20л пълна ръчка, изключвам дригата той е извънземен Чупят се много,свещи скъпи,кабели скъпи,майстори няма абе тея коли сами избират собствениците си не обратното.
        Трябва да счупиш 7бр 33ки не 16ки за да не ти прави впечатление колко проклета кола е това,аз правя няколко дена яко даване на газ и после месец у гаража и си я гледам наш колко я съзърцавам и си викам ех тва порше как ме дръпна вчера.Все нещо има за правене,много бръмчи,много върви е стига да можеш да караш аз лично не мога.Купуваш и после си викаш леле кво направих ама сори вече е късно набутал си се Ма ти мене не ме слушай.Пълен смях са тия коли,плаша се ,че им викат коли на тия 33ки тва са паметници на културата,е поне може да не я карам ама я лъскам всяка седмица :P Аиде пия си хапчетата и си лягам.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
          Те те това е мойта тема, днеска много се разписах.
          Глей са харчи 15 до 20л пълна ръчка, изключвам дригата той е извънземен Чупят се много,свещи скъпи,кабели скъпи,майстори няма абе тея коли сами избират собствениците си не обратното.
          Трябва да счупиш 7бр 33ки не 16ки за да не ти прави впечатление колко проклета кола е това,аз правя няколко дена яко даване на газ и после месец у гаража и си я гледам наш колко я съзърцавам и си викам ех тва порше как ме дръпна вчера.Все нещо има за правене,много бръмчи,много върви е стига да можеш да караш аз лично не мога.Купуваш и после си викаш леле кво направих ама сори вече е късно набутал си се Ма ти мене не ме слушай.Пълен смях са тия коли,плаша се ,че им викат коли на тия 33ки тва са паметници на културата,е поне може да не я карам ама я лъскам всяка седмица :P Аиде пия си хапчетата и си лягам.
          Много товар й сипа на 16-ката ве, недей така
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
            Пълен смях са тия коли,плаша се ,че им викат коли на тия 33ки тва са паметници на културата,е поне може да не я карам ама я лъскам всяка седмица :P Аиде пия си хапчетата и си лягам.
            Е с тия изречения окончателно те признах за класик, вероятно някой ден ще те има из учебниците
            Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

при него повечето е каръщина,точно когато колата му върви,или ще му падне ландата или ще му се преебе дебитомера

така става с тея коли,като не се карат редовно

колкото я глезиш-толкова по капризна става

единственият лек е максимално време да стои на регулатор и да не ти пука колко гори
              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

33-ките са си спортната серия от алфите вапреки че самите алфи са спортна марка 33-ките се различават коренно от другите спецефичното на модела е 4е са много капризни и много се чупят дажат голям разход но сравнение с това усештането да кара6 такава кола е страхотно незнам как се малкия клас от 33-ките но мога да жи дам мнение за 33 1.7 IE BOXER страхотна кола много добро окачване карал сам много коли като почна от москвич през опели и други тем подобни до коли модел 2007 година и мога да ви кажа 4е кола с друго подобно дарйание на пътя няма вапреки че копето на 33-ките тежи само около 1тон благодарение на окачването колата е като залепена на патя интериора е типично спортен алфата е максимално ниска като копе поради тази причина тавана над задната седалка е издалбан на горе за удобство на пасажерите вапреки че с повече от 2-ма колата става не толкова пъргава и губи от ускоряването си
                Last edited by TishO; d.m.y г., 19:33.
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Някой беше казал че Алфа се купува със сърце а не с разум.За 33-ката трябва да ти липсва всичкия разум и сърцето да ти е мооого голямо.
                  Супер щастлив съм че съм карал такива коли пък макар и не с най-силните мотори(никога не е късно де).Когато си продадох първата 33-ка(тази на снимката) се разплаках като малко дете(а бях на 29г.).За това сега си взех Sprint,за да излекува мъката ми по тия БОКСЕРИ.Но 33-ка ПАК ЩЕ ИМАМ някой ден

Май съм болен и аз ама хапчета нямам!!!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

33 те заразява за цял живот !!! Имах удоволствието да карам почти цялата гама на моторите на 33, и смело заявявам, че дори малките кубатури правят много по-скъпи коли да изглеждат смешни на пътя ... А самата тръпка .... аууууу ... няма такъв кеф като този да настъпиш до ламарината бесен боксер 1.7 !!!
                    Неслучайно на тая кола са й лепнали прозвището "Ферари за бедните"
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Усещам с всеки изминал ден, че това което се чува по улиците за италянките е от хора, който са с непотвърден опит или просто са попаднали на супер евтина и изгодна италянка за според парите, но искат и да не се чупи и да върви и тнт. Не може да си купиш кола за 1000-1500 лева и да не пипнеш нищо по нея.

Много се кефя на някой хора писали в тая тема, ама и аз трябва да изразя мнение че италянките наистина са капризни коли, но си струва да им се угажда. Специялно спринт с мотор 1.7 16 аз съм много доволен от вървежа след 80-100 км- преди това само боксува, ако е грапав асфалта няма чак такъв проблем, но в софия се кара трудно. ГОТИНИ КОЛИ СА, АКО НЯКОЙ СЕ ЧУДИ ДА СИ КУПУВА И ДА НЕ СЛУША СУЛЬО И ПУЛЬО! Частите са малко скъпи иначе колата си е кола и си струва много !!!!!!!

Comment

Вдигна тема от преди 3 години Иначе човек карал боксер му е ясно кое е "бедното ферари". Според мвн морота си държи на натискане просто трябва да го кара човек който има елементарна представа от що е то кола и да си го обгрижва
                        145 1.7 16V Boxer

Comment

мда определено 90% от хората с изказване: "Алфа Ромео ти луд ли си те...." са на хора чували никога нямали Алфа,проблемът ни на нашата държава е,че трябва да върви като Ферари,да стува колкото запорожка и да се потдържа като Лада-е такъв филм не се прожектирва
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                          X